EV & Hybride specialist

EV & Hybride specialist

Heeft u vragen voor ons?

Neem contact met ons op

Onderhoud voor Elektrische en Hybride Auto's bij AutoFirst de Jager

Wilt u advies over hybride of elektrische voertuigen? Dat kan bij AutoFirst de Jager! Wij zijn namelijk aangesloten bij hét keurmerk op het gebied van elektrische voertuigen: Moobi. AutoFirst de Jager onderscheidt zich, in samenwerking met Moobi, in de markt door het aanbieden van een compleet dienstenpakket voor elektrische en hybride voertuigen. Deze samenwerking stelt ons in staat om aan alle wensen en behoeften van onze klanten te voldoen, van onderhoud en reparatie tot aan gespecialiseerde APK-keuringen voor elektrische en hybride auto's.

Bij AutoFirst de Jager combineren we onze passie voor auto's met de laatste technologieën om uw elektrische of hybride auto in topconditie te houden. Dankzij onze samenwerking met Moobi, de experts in elektrische mobiliteitsoplossingen, tillen we onze service naar een hoger niveau. Dit betekent dat we u niet alleen geweldig onderhoud bieden, maar ook de beste laadoplossingen voor jouw auto.

Experts in onderhoud

Onze technici zijn niet zomaar technici. Door samen te werken met Moobi, hebben ze trainingen gevolgd speciaal gericht op elektrische en hybride voertuigen. Ze weten precies hoe jouw auto werkt en hoe ze deze moeten onderhouden, zodat jij veilig en efficiënt kunt blijven rijden.

Laadoplossingen voor jou

Het opladen van je auto moet makkelijk en snel kunnen. Met Moobi’s expertise bieden we je de nieuwste laadstations voor thuis of adviseren we je over de beste openbare laadopties. Zo zorgen we ervoor dat je altijd en overal je auto kunt opladen, zonder gedoe.

Waarom kiezen voor AutoFirst de Jager?

  • Expertise: Onze technici kunnen uw elektrische of hybride auto van binnen en van buiten
  • Moderne laadoplossingen: Via AutoFirst de Jager kunt u de perfecte laadoplossing krijgen. Speciaal aangepast aan uw situatie.
    De laadoplossing kunt u aanvragen via: https://www.moobi.eu/nl/servicepunten/autofirst-de-jager
  • Duurzaamheid: Samen werken we aan een groenere toekomst
  • Duidelijkheid: Bij AutoFirst de Jager vertellen we u precies wat we doen en waarom. Geen gedoe,Goed geregeld!

Bij AutoFirst de Jager, versterkt door Moobi, zorgen we ervoor dat uw elektrische of hybride auto altijd klaar is voor de weg. Of u nu onderhoud nodig heeft of op zoek bent naar de beste manier om uw auto op te laden, wij staan voor u klaar. Stap vandaag nog binnen en ervaar zelf hoe makkelijk en zorgeloos rijden kan zijn, met de juiste zorg en de beste technologie. 

AutoFirst de Jager is ook GRIP Expert!

Door de aansluiting bij Moobi is AutoFirst de Jager ook verbonden aan GRIP Expert. GRIP Expert is een extra service die wij u als garagebezoeker kunnen bieden. De voordelen van GRIP Expert op een rijtje: 

  • Levenslange bandengarantie: Met GRIP Expert heeft u als klant recht op levenslange bandengarantie op 6 preferente bandenmerken (Bridgestone, Continental, Hankook, Michelin, Viking & Vredestein) bij actieve deelname aan de GRIP Expert-app.
  • 3 jaar garantie op remmen: Als expert op het gebied van veiligheid willen wij u ook de beste garanties bieden. Daarmee krijgt u 3 jaar garantie op remmen van Bosch en Brembo.
  • Een handige GRIP Expert-app: GRIP Expert heeft een eigen app! Met deze app kunt u de status van uw auto bekijken en uw levenslange bandengarantie claimen wanneer u problemen ondervindt met uw autobanden.


Download de GRIP Expert-app en koppel AutoFirst de Jager aan uw account!