Onderhoud & Reparatie

Auto onderhoud, reparatie en APK in Hardegarijp

Wij zijn aangesloten bij AutoFirst. AutoFirst is de allround garage voor alle merken en types auto's. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere APK, de meest uiteenlopende auto onderhoud- en reparatiewerkzaamheden. Maar ook voor de (de-)montage van uw banden, uitlaten en schokdempers. U krijgt altijd een vrijblijvend advies wat betreft noodzakelijke reparaties, maar wij repareren nooit zonder uw toestemming. Ook voor complexe storingen aan de auto elektronica hebben wij alle deskundigheid en apparatuur in huis. 

Scherpe, duidelijke en gelijke prijzen

Met alle AutoFirst garages hanteren wij een uniform prijsbeleid voor onderhoud en reparatie. Er wordt altijd vooraf een duidelijke prijsopgave gemaakt zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. De concurrerende prijzen zijn mogelijk door de gezamenlijk inkoopvoordelen waar wij als AutoFirst garage dagelijks van profiteren.

Bezoek ons gerust aan de Stationsweg 35 in Hardegarijp, e-mail ons of bel ons op 0511-472527 en vraag vrijblijvend om meer informatie!

Onze nieuwsbrief

Blijf maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws en acties. Meld je hier aan.

Bovag garantie

Direct contact

Vraag of advies nodig? Wij staan voor u klaar. Start een WhatsApp gesprek!

Lees meer
Bovag garantie

Mis niets

Blijf maandelijks op de hoogte en ontvang tips, nieuws en aanbiedingen.

Lees meer
Bovag garantie

Bekijk occasions

Bekijk onze occasions

Lees meer
Bovag garantie

Online afspraak plannen

Plan direct een afspraak in onze online agenda!

Lees meer