EV-Specialist

EV-Specialist

De opkomst van de elektrische auto als duurzame alternatief

De elektrische auto is bezig een sterke opmars te maken in Nederland. Hoewel auto’s die op benzine en diesel rijden in Nederland nog steeds het leeuwendeel van het wagenpark uitmaken. Het is daarom mooi dat steeds meer mensen een bijdrage leveren aan een schonere natuur door over te stappen op duurzamere alternatieven. Daarvan is de elektrische auto die volledig elektrisch een goede optie net als een hybride auto. Het verschil in het kort:

De elektrische auto is het duurzaamste alternatief. De prijzen van elektrische auto’s zullen aantrekkelijker worden en voor steeds meer mensen betaalbaar. Dit komt vooral doordat de accu als duurste onderdeel in kosten blijft dalen en de vraag naar elektrische auto’s toeneemt.   

De hybride auto combineert de voordelen van elektrisch rijden en de verbrandingsmotor wat voor veel mensen een betaalbare oplossing is voor woon-werkverkeer. Positief is ook dat de prijs lager ligt dan een volledig elektrische auto, maar een nadeel is dat deze een stap minder duurzaam is. Lees voor onderhoud aan uw hybride auto meer op de aparte pagina. 

Interesse in een elektrische auto? Kijk dan op de occasions pagina. Voor elektrisch onderhoud kunt u ook bij ons terecht waarover u hieronder meer leest. Onderhoudsbeurt direct inplannen? Doe dit door uw contactgegevens in te vullen in het contactformulier of naar ons telefoonnummer te bellen. Nog vragen? Persoonlijk en vrijblijvend advies geven wij u graag. 


Het onderhoud van uw elektrische auto

Over het algemeen weet iedereen dat elektrisch rijden goed is voor het milieu. Weet u ook dat het voordelig is in het onderhoud? Dit komt omdat een elektrische auto minder bewegende onderdelen bevat dan een brandstofauto. Wanneer je minder onderdelen hebt (Bijv. geen koppeling, uitlaat of versnellingsbak) dan heb je ook minder onderhoud, wat zich lagere kosten met zich meebrengt. Lees hier meer over het onderhoud aan een elektrische auto.


Het onderhoud van uw hybride auto

Een hybride auto heeft regelmatig onderhoud nodig. De onderhoudsintervallen die verschillen per automodel, maar bijvoorbeeld olie verversen is bij onderhoud voorgeschreven. Lees hier meer over het onderhoud aan een hybride auto.  


Garantie op onderhoud door AutoFirst De Jager

Als autobedrijf bieden wij garantie op de onderhoudsbeurt die u bij ons laat uitvoeren, waarmee wij aantonen dat wij als autobedrijf garant staan voor kwaliteit. Bij AutoFirst de Jager krijgt u dan ook standaard 2 jaar garantie op reparatie en montagewerkzaamheden! Wij kunnen dit aanbieden doordat wij goed opgeleide, gecertificeerde monteurs werkzaam hebben. 


AutoFirst de Jager, de vertrouwde specialist in onderhouden van elektrische auto’s 

Ook voor elektrisch onderhoud, is uw auto bij ons in goede handen. Onze monteurs gecertificeerde en goed opgeleide monteurs hebben de juiste kennis en tools voorhanden. Hierdoor kunnen wij ook uw elektrische automodel onderhouden. Dit doen wij al als het gaat om alle Tesla, Polestar en Kia Niro modellen en dat met behoudt van fabrieksgarantie. 


Gecertificeerde monteurs

Het blijven trainen van onze monteurs in de laatste technieken en richtlijnen is essentieel! De techniek staat niet stil en wij daarom ook niet. Nieuwe eisen worden opgesteld vanwege de complexe elektronica die aanwezig is, zoals het remsysteem dat regeneratief bij remmen uw accu weer kan opladen. Als autoreparatie en onderhoudsbedrijf zijn wij gecertificeerd en werken volgens de NEN9140 norm.

Onze monteurs volgen regelmatige (opvolg)trainingen om hun vaardigheden aan te scherpen en nieuwe ontwikkelingen bij te houden. Daarbij kunnen wij onderhoud en reparatie aan alle automerken uitvoeren. 


Moderne werkplaats 

De werkplaatsen zijn voorzien van professionele en moderne diagnose en meetapparatuur. Daarbij zijn onze medewerkers goed opgeleid en beschikken over voldoende kennis om hiermee efficiënt te werken. 


Werkplaatsafspraak maken voor elektrisch onderhoud

Wij zijn de vertrouwde specialist in onderhouden van elektrische auto’s. Bij onderhoud werken we daarom ook volgens de fabrikantvoorschriften van uw merk en model. Het contactformulier hiernaast kunt u gebruiken waarna wij contact opnemen op basis van uw vraag of voor een afspraak inplannen. Liever bellen? U kunt ons altijd bellen voor het maken van een afspraak of voor vrijblijvend en persoonlijk advies!